Hvalpeliste

Har du spørgsmål vedr. hvalpekøb, så tøv ikke med at kontakte  hvalpeanvisning@schapendoes.dk. Det kan være spørgsmål om racen, om hvalpecertifikater eller noget helt tredje. Brug hanhundelisten og hvis der ønskes yderligere oplysninger om forældredyrene, kan de opsøges via hundeweb - som kræver medlemskab af Dansk Kennel Klub (DKK) - eller tag kontakt til den enkelte opdrætter via link på hvalpelisten. Vi anbefaler også at kommende hundeejere bruger tid på at sætte sig ind i hvad det betyder at have hund. Klik her for at få gode råd og vejledning fra DKK. Og kan man få en aftale om at besøge opdrætteren og opdrætteren kan se hvalpekøberen an, så kan det være en gevinst for det kommende samarbejde !

Send oplysninger til hvalpeliste:

Som medlem af Dansk Schapendoes Klub, har danske opdrættere mulighed for at sætte oplysninger om parringer og hvalpefødsler på klubbens hjemmeside.
Hvalpeanviser skal ALTID have oplysninger via udfyldt blanket. Se DIVERSE SKEMAER. Supplerende oplysninger (fx. fotos af han og tæve) sendes via e-mail. Oplysninger modtages KUN til hvalpelisten via skema. Følg instruktionen som ligger i det pågældende skema.

 

HVALPE

Medlemmer af Dansk Schapendoes Klub kan få vist info om hvalpefødsel på hvalpelisten. Klubbens avlsudvalg vejleder forinden om parring. Husk at give besked når hvalpene er solgt, så de kan tages af listen.

 

Kontakt venligst klubbens opdrættere direkte for at få oplysninger om  hvalpefødsler.

 

Hvalpelisten er opdateret 5.juli 2021.

PARRING

Klubbens avlsudvalg (ASU) vejleder opdrætter om valg at han og tæve inden parring finder sted, således at vi får de best mulige hvalpe. Der kan være forskellige årsager til at opdrætter ikke følger avlsvejledningen. Tag venligst kontakt til opdrætter for yderligere informationer i de tilfælde hvor der i opslaget står "Godkendt af ASU: Nej".

NB: oplysninger om parringer fjernes 3 uger efter forventet fødsel.

Kennel Fanica_Forventet fødsel uge 33 2021

Godkendt af ASU: JA


Parring: 13.+14. juni 2021

Forventet fødsel: uge 33 2021

Kennel Fanica v/ Inge Bysted
Hornumkærvej 18, 7140 Stouby
TLF: +45 4156 1589
Web-adresse: www.fanica.dk
Mailadresse: kennelfanica@gmail.com

Stambogsnummer og navn, tæve:
DK04576/2015, Fanica Dejlige Ynno Dorthea

Stambogsnummer og navn, han:
NHSB2882702, Jouke eefje v.d. Korte toren

 

PLANLAGTE PARRINGER

Oplysninger vises gratis på hvalpelisten hvis du er medlem af DSK og planlægger parring indenfor det kommende år. Brug link til at oplyse om planlagt parring. Klik HER. For avlsvejledning tages kontakt til avlsudvalget (ASU)  via skema. Klik HER.

 ----------------------------------------------------------------------------------
Opdrætter: Kennel Camagis
Birgitte Vilstrup Jørgensen
Ø.Høgildvej 8, 7400 Herning
TLF: +45 2993 9714
Web-adresse: www.camagi.dk
Mailadresse: kennelcamagis@gmail.com

Stambogsnr og navn, tæve:
DK11672/2017 Camagis Jewa
Er blevet vejledt af ASU: Ja

 ----------------------------------------------------------------------------------
Opdrætter: Kennel Hotdoes
Charlotte Zachariasen,
Gyvelvej 11, 9500 Hobro
TLF +45 2340 9733
Mailadresse: : lotte.potte@gmail.com
Web-adresse: www.kennelhotdoes.dk

Stambogsnr og navn, tæve:
DK01500/2017 Hala
Er blevet vejledt af ASU:  NEJ

Omplaceringer

Dansk Schapendoes Klub er også behjælpelige i forbindelse med omplaceringer. Formidling af oplysninger kan ske via klubbens hjemmeside. Kontakt hvalpeanviser. Det er gratis at lægge oplysninger om omplacering på hjemmesiden, dog skal man være medlem af Dansk Schapendoes Klub. Der findes ikke en formular til indsendelse af oplysninger ved omplacering. I sådanne tilfælde ønsker hvalpeanviseren, at oplysniger sendes i en mail. Angiv venligst baggrund for omplacering samt hvor vidt opdrætter er blevet kontaktet.

Er du interesseret i en omplaceringshund, så kan du med fordel tage kontakt direkte til de enkelte kenneler, da de i videst muligt omfang selv finder frem til den nye familie. Derfor er det kun sjældent en omplaceringshund kommer til hvalpeanviserens kendskab. Men man må altid gerne henvende sig til hvalpeanviseren, hvis man ønsker at komme i betragtning.

Hjemsendelse, hjemmearbejde og restriktioner udfordrer lige nu familierne, som skal på arbejde, og må efterlade hunden alene hjemme i mange timer. Vi har nu omplaceret to tæver, og de er på prøve i deres nye familier.

 

Hvalpeanviser skal ALTID have oplysninger via blanket medens supplerende oplysninger kan sendes via e-mail. Se DIVERSE SKEMAER.

OBS: Al henvendelse til avlsudvalget  skal ske pr. mail eller på særskilt blanket.

Planlægges parring indenfor det kommende år ???
Brug link til at oplyse om planlagt parring. Klik HER. For avlsvejledning tages kontakt til avlsudvalget (ASU)  via skema. Klik HER.

 

Send oplysninger om parring  ved at udfylde formularen.  Følgende oplysninger medtages:

 • Opdrætterens navn, adresse og evt. kennelnavn
 • Hjemmeside, mailadresse og telefonnummer
 • Han: Stambogsnavn
 • Tæve: Stambogsnavn
 • Parring: dato eller uge
 • Forventet fødsel: dato eller uge
 • Godkendt af ASU: Ja/nej

Klik her for at udfylde formularen PARRING

Ved fødsel rettes igen henvendelse til hvalpeanviser med relevante oplysninger via en ny formular, hvis man ønsker oplysninger om hvalpe på hvalpelisten. Der skal kun betales een gang for oprettelse på hvalpelisten.

Send oplysninger om hvalpefødsel  ved at udfylde formularen. Følgende oplysninger medtages :

 • Opdrætteren navn, adresse og evt. kennelnavn
 • Hjemmeside, mailadresse og telefonnummer
 • Han: Stambogsnavn
 • Tæve: Stambogsnavn
 • Fødsel: dato
 • Salgsklare: dato
 • antal hanner/tæver
 • Godkendt af ASU (ja/nej)

Klik her for at udfylde formularen HVALPEFØDSEL

Ønskes kvittering for modtagelse af formular:  Du skal bede om det i formularen under "bemærkninger" og du skal huske at oplyse en e-mail-adresse. Modtager du IKKE en mail, bedes du kontakte  hvalpeanviseren via dennes mailadresse. Der kommer ikke automatisk en kvittering pr. e-mail.