Hvalpeliste

Er du interesseret i en Schapendoes hvalp, kan du kontakte hvalpeanviseren, der også svarer på spørgsmål om racen m.v.. Find oplysninger om de hvalpe, som er til salg lige nu via hvalpelisten (se nedenfor). Her finder du samtidig direkte link til de pågældende opdrætteres mailadresser og/eller hjemmesider.

Søger du oplyninger om de nævnte avlshanner kan du finde dem på hanhundelisten.

Hvis du søger yderligere oplysninger på forældredyrene, kan du enten søge via hundeweb - kræver medlemskab af Dansk Kennel Klub (DKK) - eller kontakte den enkelte opdrætter.
Vi anbefaler også at du som kommende hundeejer bruger tid på at sætte dig ind i hvad det betyder at have hund. Klik her for at få gode råd og vejledning fra DKK.

OBS: Det er hvalpeanviseren som vedligeholder hvalpelisten, så al henvendelse vedr. opslag på hvalpelisten skal ske til hvalpeanviseren. Der findes en formular ved parring og en anden ved hvalpefødsel. Se nedenfor. Når du sender via formular, husker du at få alle oplysninger med. Du bliver også mindet om at det koster et gebyr, at få oplysningerne offentliggjort.Og husk at sende billeder af tæve, hanhund samt nyfødte hvalpe. Send billeder i god opløsning til hvalpeanviseren ved at bruge dette link: SEND FOTO.

PARRING

Der er flere parringer på vej. Hold øje med hjemmesiden ! Giv ikke op !

Avlsudvalget har godkendt flere parringer, og så snart der er nyt vil hvalpeanviseren lægge oplysninger ud til jer! 

Kennel Fanica_forventet fødsel uge 52

Parring: 26.oktober 2018
Forventet fødsel: uge 52

Godkendt af avlsudvalget: JA

E-mail: kennelfanica@gmail.com
Hjemmeside: www.fanica.dk

Opdrætter:

Kennel Fanica
v/ Inge Bysted

Tiufkærvej 157, Tiufkær
7000 Fredericia

Mobil +45 4156 1589


 

Stambogsnavn, tæve:

Fanica Wiola Willemine
 

Stambogsnavn, han:

Fanica Djazz Ynno Dominique

HVALPE

Ønskes en e-mail når der er nyt på hjemmesiden kan man tilmelde sig denne automatiske service.  Link til tilmelding findes under Nyheder.

Der er i øjeblikket ingen hvalpe i denne kategori !

Hvalpe mere end 2 måneder:

Der er i øjeblikket ingen hvalpe i denne kategori !

Omplaceringer

Dansk Schapendoes Klub er også behjælpelige i forbindelse med omplaceringer. Formidling af oplysninger kan ske via klubbens hjemmeside. Kontakt hvalpeanviser. Det er gratis at lægge oplysninger om omplacering på hjemmesiden, dog skal man være medlem af Dansk Schapendoes Klub. Der findes ikke en formular til indsendelse af oplysninger ved omplacering. I sådanne tilfælde ønsker hvalpeanviseren, at oplysniger sendes i en mail. Angiv venligst baggrund for omplacering samt hvor vidt opdrætter er blevet kontaktet.

Er du interesseret i en omplaceringshund, så kan du med fordel tage kontakt direkte til de enkelte kenneler, da de i videst muligt omfang selv finder frem til den nye familie. Derfor er det kun sjældent en omplaceringshund kommer til hvalpeanviserens kendskab.

Send oplysninger til hvalpeliste

Som medlem af Dansk Schapendoes Klub, har danske opdrættere mulighed for at sætte oplysninger om parringer og hvalpefødsler på klubbens hjemmeside.
Det koster kr.100,00 at komme på listen. Beløbet betales til kassereren på klubbens kontonummer: 1551-16718521 inden henvendelse til hvalpeanviseren. Kassereren giver besked til hvalpeanviseren, når beløbet er modtaget, og først da sættes oplysningerne på hjemmesiden.

OBS: Al henvendelse til alvsudvalget skal ske pr. mail eller på særskilt blanket. Se her for henvendelse før fødsel og her for henvendelse efter fødsel.

Oplysninger om parring sendes til hvalpeanviseren ved at udfylde formularen. Følgende oplysninger medtages:

 • Opdrætterens navn, adresse og evt. kennelnavn
 • Hjemmeside, mailadresse og telefonnummer
 • Han: Stambogsnavn
 • Tæve: Stambogsnavn
 • Parring: dato eller uge
 • Forventet fødsel: dato eller uge
 • Godkendt af ASU: Ja/nej

Klik her for at udfylde formularen PARRING

Ved fødsel rettes igen henvendelse til hvalpeanviser med relevante oplysninger via en ny formular, hvis man ønsker oplysninger om hvalpe på hvalpelisten. Der skal kun betales een gang for oprettelse på hvalpelisten.

Oplysninger om hvalpefødsel sendes til hvalpeanviseren ved at udfylde formularen. Følgende oplysninger medtages :

 • Opdrætteren navn, adresse og evt. kennelnavn
 • Hjemmeside, mailadresse og telefonnummer
 • Han: Stambogsnavn
 • Tæve: Stambogsnavn
 • Fødsel: dato
 • Salgsklare: dato
 • antal hanner/tæver
 • Godkendt af ASU (ja/nej)

Klik her for at udfylde formularen HVALPEFØDSEL

Hvalpene slettes fra hvalpelisten når de er blevet 8 uger gamle. Med mindre opdrætteren giver besked til hvalpeanviseren. "Rest hvalpe" kan stå på listen "Hvalpe ældre end 2 måneder" i 2 måneder ad gangen til de er 1 år. HUSK at give besked når hvalpene er solgt. Skriv til hvalpeanviseren.

OBS: Du vil modtage en mail fra hvalpeanviseren (hvis du husker at oplyse en adresse), som vil bekræfte modtagelsen af oplysningerne. Modtager du IKKE en mail, bedes du kontakte  hvalpeanviseren via dennes mailadresse.