Hvalpeliste

Har du spørgsmål vedr. hvalpekøb, så tøv ikke med at kontakte  hvalpeanvisning@schapendoes.dk. Det kan være spørgsmål om racen, om hvalpecertifikater eller noget helt tredje. Brug hanhundelisten og hvis der ønskes yderligere oplysninger om forældredyrene, kan de opsøges via hundeweb - som kræver medlemskab af Dansk Kennel Klub (DKK) - eller tag kontakt til den enkelte opdrætter via link på hvalpelisten. Vi anbefaler også at kommende hundeejere bruger tid på at sætte sig ind i hvad det betyder at have hund. Klik her for at få gode råd og vejledning fra DKK. Og kan man få en aftale om at besøge opdrætteren og opdrætteren kan se hvalpekøberen an, så kan det være en gevinst for det kommende samarbejde !

Send oplysninger til hvalpeliste:

Som medlem af Dansk Schapendoes Klub, har danske opdrættere mulighed for at sætte oplysninger om parringer og hvalpefødsler på klubbens hjemmeside.
Hvalpeanviser skal ALTID have oplysninger via udfyldt blanket. Se DIVERSE SKEMAER. Supplerende oplysninger (fx. fotos af han og tæve) sendes via e-mail. Oplysninger modtages KUN til hvalpelisten via skema. Følg instruktionen som ligger i det pågældende skema.

 

Hvalpelisten er opdateret 15.oktober 2021

HVALPE

Medlemmer af Dansk Schapendoes Klub kan få vist info om hvalpefødsel på hvalpelisten. Klubbens avlsudvalg vejleder forinden om parring. Husk at give besked når hvalpene er solgt, så de kan tages af listen. Info tages automatisk af efter 3 uger.

 

Kennel Schaploni_2 hanner og 3 tæver født 12.oktober 2021

Alle hvalpe er foreløbig reserveret !

 

Kennel Schaploni v/Lone Köser
Toftevangen 4, 7120 Vejle Ø
Tlf.: +45 40 551 552
Web-adresse: www.schaploni.dk
Mailadresse: crone.koeser@gmail.com

Godkendt af ASU: JA
2 hanner og 3 tæver født 12.oktober 2021
Salgsklare (8 uger): 7.dec 2021

Stambogsnr og navn, tæve:
DK04200/2017 Schaploni Gaia Gry

Stambogsnummer og navn, han:
DK19648/2017, Skandias Mogens Helmer

 

PARRING

Klubbens avlsudvalg (ASU) vejleder opdrætter om valg at han og tæve inden parring finder sted, således at vi får de bedst mulige hvalpe. Der kan være forskellige årsager til at opdrætter ikke følger avlsvejledningen. Tag venligst kontakt til opdrætter for yderligere informationer i de tilfælde hvor der i opslaget står "Godkendt af ASU: Nej".

NB: oplysninger om parringer fjernes 3 uger efter forventet fødsel.

Kennel Camagis_Forventet fødsel uge 43 2021

Godkendt af ASU: JA


Parring: uge 34 2021
Forventet fødsel: uge 43 2021

Kennel Camagis v/Birgitte Vilstrup Jørgensen
Ø.Høgildvej 8, 7400 Herning
TLF: +45 2993 9714
Web-adresse: www.camagi.dk
Mailadresse: kennelcamagis@gmail.com

 

Stambogsnr og navn, tæve:
DK11672/2017  Camagis Jewa

Stambogsnummer og navn, han:
DK00974/2018  All-Does Joyful Jackpot

 

PLANLAGTE PARRINGER

Oplysninger vises gratis på hvalpelisten hvis du er medlem af DSK og planlægger parring indenfor det kommende år. Brug link til at oplyse om planlagt parring. Klik HER. For avlsvejledning tages kontakt til avlsudvalget (ASU)  via skema. Klik HER.

 ----------------------------------------------------------------------------------
Opdrætter: Kennel Skandia
Bettina Nannberg,
Chr Hansensvej 5 C, 7100 Vejle
Mailadresse: : bs_nannberg@live.dk
Web-adresse: kennelskandia.dk

Stambogsnr og navn, tæve:
DK19649/2017 Skandias Melia Mistelten
Er blevet vejledt af ASU:  NEJ, ikke endnu

 

 

Omplaceringer

Dansk Schapendoes Klub er behjælpelig i forbindelse med omplaceringer. Formidling af oplysninger kan ske via klubbens hjemmeside, hvis det ønskes. Kontakt hvalpeanviser. Det er gratis at lægge oplysninger om omplacering på hjemmesiden, dog skal man være medlem af Dansk Schapendoes Klub. Der findes ikke en formular til indsendelse af oplysninger ved omplacering. I sådanne tilfælde ønsker hvalpeanviseren, at oplysniger sendes i en mail. Angiv venligst baggrund for omplacering samt hvor vidt opdrætter er blevet kontaktet. Der formidles kun omplacering af stambogsførte hunde.

Er du interesseret i en omplaceringshund, så kan du med fordel tage kontakt direkte til de enkelte kenneler, da de i videst muligt omfang selv finder frem til den nye familie. Derfor er det kun sjældent en omplaceringshund kommer til hvalpeanviserens kendskab. Men man må altid gerne henvende sig til hvalpeanviseren, hvis man ønsker at komme i betragtning.

Som hvalpeanviser får jeg løbende henvendelser fra familier, som ønske at hjælpe med at tage en omplaceringshund og give den et nyt hjem. Så hvis man henvender sig nu, er der gode chancer for at vi kan finde et godt match.


Omplaceringshund søges:
Konkret har jeg et pensionistpar som har hus og sommerhus, som altid har haft hund, og som brændende ønsker at fylde tomheden ud med en schapendoes tæve efter de fornylig har mistet deres hund. Den skal kunne være alene hjemme ( i hvert fald i et par timer) og den skal være ca. 3 år eller ældre. Hunden skal være omgængelig, så de kan tage den med sig alle steder. Og den beskrivelse passer jo på de fleste schapendoes ;-) Her er der mulighed for at give en ældre schapendoes en dejlig pensionisttilværelse ....

Henvendelse kan ske til hvalpeanvisning@schapendoes.dk. Hvalpeanviser formidler kontakten i forbindelse med omplacering, og der vil blive aftalt en prøveperiode.
 

 

Hvalpeanviser skal ALTID have oplysninger via blanket medens supplerende oplysninger kan sendes via e-mail. Se DIVERSE SKEMAER.

OBS: Al henvendelse til avlsudvalget  skal ske pr. mail eller på særskilt blanket.

Planlægges parring indenfor det kommende år ???
Brug link til at oplyse om planlagt parring. Klik HER. For avlsvejledning tages kontakt til avlsudvalget (ASU)  via skema. Klik HER.

 

Send oplysninger om parring  ved at udfylde formularen.  Følgende oplysninger medtages:

 • Opdrætterens navn, adresse og evt. kennelnavn
 • Hjemmeside, mailadresse og telefonnummer
 • Han: Stambogsnavn
 • Tæve: Stambogsnavn
 • Parring: dato eller uge
 • Forventet fødsel: dato eller uge
 • Godkendt af ASU: Ja/nej

Klik her for at udfylde formularen PARRING

Ved fødsel rettes igen henvendelse til hvalpeanviser med relevante oplysninger via en ny formular, hvis man ønsker oplysninger om hvalpe på hvalpelisten. Der skal kun betales een gang for oprettelse på hvalpelisten.

Send oplysninger om hvalpefødsel  ved at udfylde formularen. Følgende oplysninger medtages :

 • Opdrætteren navn, adresse og evt. kennelnavn
 • Hjemmeside, mailadresse og telefonnummer
 • Han: Stambogsnavn
 • Tæve: Stambogsnavn
 • Fødsel: dato
 • Salgsklare: dato
 • antal hanner/tæver
 • Godkendt af ASU (ja/nej)

Klik her for at udfylde formularen HVALPEFØDSEL

Ønskes kvittering for modtagelse af formular:  Du skal bede om det i formularen under "bemærkninger" og du skal huske at oplyse en e-mail-adresse. Modtager du IKKE en mail, bedes du kontakte  hvalpeanviseren via dennes mailadresse. Der kommer ikke automatisk en kvittering pr. e-mail.