Hvalpeliste

Har du spørgsmål vedr. hvalpekøb

så tøv ikke med at kontakte  klubbens hvalpeanviser på hvalpeanvisning@schapendoes.dk. Det kan være spørgsmål om racen, om hvalpecertifikater eller noget helt tredje. Brug hanhundelisten og hvis der ønskes yderligere oplysninger om forældredyrene, kan de opsøges via hundeweb - som kræver medlemskab af Dansk Kennel Klub (DKK) - eller tag kontakt til den enkelte opdrætter via link på hvalpelisten. Vi anbefaler også at kommende hundeejere bruger tid på at sætte sig ind i hvad det betyder at have hund. Klik her for at få gode råd og vejledning fra DKK. Og kan man få en aftale om at besøge opdrætteren og opdrætteren kan se hvalpekøberen an, så kan det være en gevinst for det kommende samarbejde !

Hvalpelisten er opdateret af hvalpeanviser 1.juli 2024.
 

Omplaceringer

Dansk Schapendoes Klub er behjælpelig i forbindelse med omplaceringer. Formidling af oplysninger kan ske via klubbens hjemmeside, hvis det ønskes. Det er gratis at lægge oplysninger om omplacering på hjemmesiden og få hjælp til formidling af omplacering. Dog skal man være medlem af Dansk Schapendoes Klub. Send en mail. Oplys baggrund for omplacering samt hvor vidt opdrætter er blevet kontaktet. Der formidles kun omplacering af stambogsførte hunde.

Er du interesseret i en omplaceringshund, kan der med fordel tages kontakt direkte til de enkelte kenneler, da de i videst muligt omfang selv finder frem til den nye familie. Derfor er det kun sjældent en omplaceringshund kommer til hvalpeanviserens kendskab. Men man må altid gerne henvende sig til hvalpeanviseren, hvis man ønsker at komme i betragtning.

Hvalpeanviseren får jeg løbende henvendelser fra familier, som ønsker at hjælpe med at tage en omplaceringshund og give den et nyt hjem. Husk også at give besked, når jeres familie ikke længere ønsker at komme i betragtning.

Henvendelse kan ske til hvalpeanvisning@schapendoes.dk. Hvalpeanviser formidler kontakten i forbindelse med omplacering, og der vil blive aftalt en prøveperiode. Skriv gerne dit telefonnummer, så jeg kan sende en besked eller ringe, hvis der bliver brug for det.
 

 

En ung hanhund har brug for at finde en ny familie og et nyt hjem grundet personlige omstændigheder hos ejer. Omplacering vil blive formidlet af hvalpeanviser og videre til opdrætter, som er i dialog med ejer. Det er for at hjælpe ejer bedst muligt, da det er en svær beslutning. Ejer gør det udelukkende af kærlighed til sin hund, og i erkendelse af at hunden ikke kan få det som den har brug for. Vi skal sørge for at finde det perfekte match, og der kan være nogle hensyn at tage.

Hvalpeanviser har oplysninger om hunden og ved fx, at han er en forsigtig hund, som har udfordringer med forskellige miljøer. Men umiddelbart vil det rette hjem med den rette støtte være nok til at klare hverdagens små udfordringer. Han er ung og usikker, og det er egentlig det, som er udfordringen. Han er glad for andre hunde, og vil have stor glæde af, hvis der er en anden hund i hjemmet, men det er ikke en betingelse. Jeg skal derfor finde en erfaren hundeejer, som kan give ham den støtte han har brug for. Og husk: omplacering er aldrig en nem opgave. Hverken for hunden eller for den nye ejer.

Send en besked om hvad du/I kan tilbyde. Så skal jeg nok sortere i henvendelserne. Alle får svar. Der kan dog gå et par uger. Håber på jeres forståelse og håber på, at vi kan finde et match.

Opdate 1.juli 2024:  Vi har fået nogle rigtig gode henvendelser, og den ene familie tilbyder umiddelbart lige det vi leder efter. Så nu venter vi spændt på, om vi har fundet det nye hjem til ham. Vi arbejder nu med en prøveperiode hos den nye familie.

HVALPE

Der er i øjeblikket ingen i denne kategori, men der er hvalpe på vej :-)

PARRING

Klubbens avlsudvalg (ASU) vejleder opdrætter om valg at han og tæve inden parring finder sted, således at vi får de bedst mulige hvalpe.  Tag venligst kontakt til opdrætter for yderligere informationer i de tilfælde hvor der i opslaget står "Godkendt af ASU: Nej".

 

Kennel Camagis_ forventet fødsel uge 19- 2024

Godkendt af ASU:   Ja
Parring: uge 11 - 2024
Forventet fødsel: uge 19 - 2024   

Kennel Camagis
Birgitte Vilstrup Jørgensen
Ø.Høgildvej 8, 7400 Herning
Tlf. +45 2993 9714
Opdrætters mailadresse:   kennelcamagis@gmail.com
Opdrætters web-adresse:   www.camagi.dk

 

Stambogsnummer og navn, han:
DK11860/2015 Solankers Bee Care

Stambogsnummer og navn, tæve:
DK11672/2017 Camagis Jewa

PLANLAGTE PARRINGER

Oplysninger vises gratis på hvalpelisten hvis du er medlem af DSK og planlægger parring indenfor det kommende år. Brug link til at oplyse om planlagt parring. Klik HER. For avlsvejledning tages kontakt til avlsudvalget (ASU)  via skema. Klik HER.

Opdrætter: Mia Nøhr
Opdrætters mailadresse:   miaminmio@hotmail.com
Facebook: Gaia og Hugsy´s hvalpe 2024
Stambogsnummer, tæve: Dk10626/2018
Er blevet vejledt af ASU:   JA
Forventet parring (angiv kvartal):   3.kvartal
Forventet parring (angiv årstal):   2024   

Sådan sendes oplysninger til hvalpelisten:

Som medlem af Dansk Schapendoes Klub, kan danske opdrættere sætte oplysninger om parringer og hvalpefødsler på klubbens hjemmeside.
Oplysninger sendes ALTID til hvalpeanviser via udfyldt skema. Åben skemaet og følg instruktionen. Se fanen KONTAKT og  DIVERSE SKEMAER, hvor alle skemaer er samlet.  Supplerende oplysninger (fx. fotos af han og tæve) sendes via e-mail.

 

Planlægges parring indenfor det kommende år ???

Brug link til at oplyse om planlagt parring. Klik HER. For avlsvejledning tages kontakt til avlsudvalget (ASU)  via skema. Klik HER.

 

Send oplysninger om parring  ved at udfylde formularen.
Klik her for at udfylde formularen PARRING

 

Send oplysninger om hvalpefødsel  ved at udfylde formularen.

Klik her for at udfylde formularen HVALPEFØDSEL