Hvalpeliste

Har du spørgsmål vedr. hvalpekøb

så tøv ikke med at kontakte  klubbens hvalpeanviser på hvalpeanvisning@schapendoes.dk. Det kan være spørgsmål om racen, om hvalpecertifikater eller noget helt tredje. Brug hanhundelisten og hvis der ønskes yderligere oplysninger om forældredyrene, kan de opsøges via hundeweb - som kræver medlemskab af Dansk Kennel Klub (DKK) - eller tag kontakt til den enkelte opdrætter via link på hvalpelisten. Vi anbefaler også at kommende hundeejere bruger tid på at sætte sig ind i hvad det betyder at have hund. Klik her for at få gode råd og vejledning fra DKK. Og kan man få en aftale om at besøge opdrætteren og opdrætteren kan se hvalpekøberen an, så kan det være en gevinst for det kommende samarbejde !

Hvalpelisten er opdateret  10.marts 2023.
 

Omplacering: Grappa på 10 måneder søger nyt hjem snarest muligt

Pga. sygdom er der brug for hurtigt at finde et nyt hjem til Grappa. Han er 10 måneder gammel, sort-grå-hvid og har stamtavle fra dansk kennel.

Grappa er selskabelig, nysgerrig og livlig.  Han elsker gåture, kan lide at bruge sin næse og elsker at blive nusset. Han kan sit, dæk og give pote, og er aktiv, som man må forvente det af en 10 måneder gammel hanhund. Han er også vild med at træne, og han omgås fint både hunde, heste og børn.

Opdrætter har bedt om, at hvalpeanviser hjælper med omplacering. Derfor sker al henvendelse til hvalpeanvisning@schapendoes.dk.


Er du interesseret i at vide mere, og kunne du åbne dit hjem for Grappa, så send en besked til klubbens hvalpeanviser, som formidler omplaceringen. Skriv lidt om hvem I er, jeres erfaring med racen og hvad i kan tilbyde. Angiv også relevante kontaktoplysninger.

HVALPE

Kennel Fanica_ 3 hanner og 4 tæver født 4.januar 2023

Godkendt af ASU:   Ja
Født 4. januar 2023
Salgsklare (8 uger): 2.marts 2023

Kennel Fanica
v/Inge Bysted
Hornumkærvej 18, 7140 Stouby
Tlf: +45 4156 1589
Opdrætters mailadresse: kennelfanica@gmail.com
Opdrætters web-adresse:  www.fanica.dk
 

Stambogsnr og navn, han:
DK02349/2018
Fanica Hippie Willewan Hendrix

Stambogsnr og navn, tæve:
DK04576/2016
Fanica Dejlige Ynno Dorthea

PARRING

Klubbens avlsudvalg (ASU) vejleder opdrætter om valg at han og tæve inden parring finder sted, således at vi får de bedst mulige hvalpe.  Tag venligst kontakt til opdrætter for yderligere informationer i de tilfælde hvor der i opslaget står "Godkendt af ASU: Nej".

 

Der er flere parringer på vej, så hold øje med listen !

PLANLAGTE PARRINGER

Oplysninger vises gratis på hvalpelisten hvis du er medlem af DSK og planlægger parring indenfor det kommende år. Brug link til at oplyse om planlagt parring. Klik HER. For avlsvejledning tages kontakt til avlsudvalget (ASU)  via skema. Klik HER.

Kennel Schaploni
Lone Köser, Toftevangen 4, 7120 Vejle Øst
Tlf. +45 4055 1552
Opdrætters mailadresse:   kennel@schaploni.dk
Opdrætters web-adresse:   www.schaploni.dk

Er blevet vejledt af ASU: Ja
Forventet parring: 2.kvartal 2023

Stambogsnummer og navn, tæve:
DK04200/2017  Schaploni Gaia Gry

Kennel Skandia v/ Margaretha Nannberg
Hovedgaden 5, 6621 Gesten
Tlf: +45  3022 4456
Opdrætters mailadresse:  mbnannberg@gmail.com
Opdrætters web-adresse:   kennelskandia.dk

Er blevet vejledt af ASU: Nej, endnu ikke
Forventet parring: Marts 2023

Stambogsnummer og navn, tæve:
Skandias Lotus Luna  DK00963/2016

Sådan sendes oplysninger til hvalpelisten:

Som medlem af Dansk Schapendoes Klub, kan danske opdrættere sætte oplysninger om parringer og hvalpefødsler på klubbens hjemmeside.
Oplysninger sendes ALTID til hvalpeanviser via udfyldt skema. Åben skemaet og følg instruktionen. Se fanen KONTAKT og  DIVERSE SKEMAER, hvor alle skemaer er samlet.  Supplerende oplysninger (fx. fotos af han og tæve) sendes via e-mail.

 

Planlægges parring indenfor det kommende år ???

Brug link til at oplyse om planlagt parring. Klik HER. For avlsvejledning tages kontakt til avlsudvalget (ASU)  via skema. Klik HER.

 

Send oplysninger om parring  ved at udfylde formularen.
Klik her for at udfylde formularen PARRING

 

Send oplysninger om hvalpefødsel  ved at udfylde formularen.

Klik her for at udfylde formularen HVALPEFØDSEL

 

Omplaceringer

Dansk Schapendoes Klub er behjælpelig i forbindelse med omplaceringer. Formidling af oplysninger kan ske via klubbens hjemmeside, hvis det ønskes. Det er gratis at lægge oplysninger om omplacering på hjemmesiden, dog skal man være medlem af Dansk Schapendoes Klub. Send en mail. Oplys baggrund for omplacering samt hvor vidt opdrætter er blevet kontaktet. Der formidles kun omplacering af stambogsførte hunde.

Er du interesseret i en omplaceringshund, kan der med fordel tages kontakt direkte til de enkelte kenneler, da de i videst muligt omfang selv finder frem til den nye familie. Derfor er det kun sjældent en omplaceringshund kommer til hvalpeanviserens kendskab. Men man må altid gerne henvende sig til hvalpeanviseren, hvis man ønsker at komme i betragtning.

Hvalpeanviseren får jeg løbende henvendelser fra familier, som ønsker at hjælpe med at tage en omplaceringshund og give den et nyt hjem. Husk også at give besked, når jeres familie ikke længere ønsker at komme i betragtning.

Henvendelse kan ske til hvalpeanvisning@schapendoes.dk. Hvalpeanviser formidler kontakten i forbindelse med omplacering, og der vil blive aftalt en prøveperiode.